Espaba importeur distributeur exporteur

Over Espaba

Espaba is in februari 2021 gestart, met het doel internationaal zaken te doen en producten wereldwijd in de markt te zetten.

Espaba is importeur, distributeur, exporteur van bier, cider, wijn en mede. De CEO, Founder van Espaba, heeft een jarenlange internationale ervaring en uitgebreid netwerk. De kennis van de verschillende culturen en talen, zorgen snel voor resultaten.  Onze business is niet beperkt tot drank. We zijn ook actief in andere marktsegmenten, zoals automotive en businessontwikkeling in het algemeen. Wil je een product importeren of in een andere markt zetten, expansie van je business, dan is Espaba de juiste partner.

Wie zijn we?

Importeur & Distributeur

Spaans Craft Beer & Spaanse Craft Cider & Wijn & Mede

We zijn trots dat we in de Nederlandse markt, topproducten van een aantal brouwerijen en microbrouwerijen in de Nederlandse markt mogen zetten:
Jakobsland Brewers uit Galicië is een van de topbrouwers met veel speciaalbieren. Vol hop en andere grondstoffen, met als gevolg dat de ratings in Untappd, uitstekend zijn. Niet alleen Jakobsland, maar ook Spaanse Craft Beer merken als: Cerveza D’Equi, Ordum, Asturas Brewing Company, Delnorte en Scone.
Sidra El Gaitero is een topfabrikant van Cider. Sinds 1890 maakt men Cider van 100% natuurlijk sap in Villaviciosa. Sidra Riestra, Norniella en Menéndez zijn andere merken welke we importeren en distribueren.
De producten zijn te koop in de Horeca, bierspeciaalzaken, slijters en delicatessenwinkels. 
Je kunt ook de producten bestellen via onze online shop

UPDATE!

Espaba nu ook Importeur & Distributeur voor Dame Jeanne in Nederland

In juni 2023, heeft Espaba een afspraak met Dame Jeanne Brut Bieren om de import en distributie van Dame Jeanne Brut bieren in Nederland te verzorgen. De eigenaar van Dame Jeanne, Patrick Theunissen, geeft de voorkeur aan een kleiner gespecialiseerd bedrijf, wat snel aan de wensen van de klanten in Nederland kan voldoen. Korte lijnen, duidelijke afspraken en snelle leveringen. 
Dame Jeanne is een merk wat exclusieve Brut Bieren brouwt met champagnegist volgens de traditionele methode op de fles. De bieren worden volgens de traditionele methode geklaard en ontgist. Liefhebbers van Champagne, Cava of Prosecco, zullen aangenaam verrast worden als zij dit bier proeven. Dame Jeanne is een brut bier met exotische fruitsmaken en een hopachtige nasmaak.

Importeur voor Tipsy Beer in Nederland

Sinds 1 oktober 2022 is Espaba importeur, exporteur en distributeur voor Tipsy Beer uit België. Dit legendarische bier van 1898 van de Familie Hermans is in 2020 door de achterkleinkinderen, de gebroeders Joey en Marc Hermans weer in de markt gezet. Het bier werd gebrouwen tot 1970. In België weer zeer succesvol en populair. Beslist gaat Nederland ook genieten van Tipsy Beer. Bier van Hoge gisting met een alcoholpercentage van 7% van Tipsy Old Brown en 7,5% van Tipsy Gold een Tripel. Winnaar in 2020, 2021 en 2022 van vele internationale medailles, waaronder gouden medailles  voor bier.

Horeca & winkels

Voor de professionals, zoals Horeca, winkels, slijterijen en bier speciaalzaken, hebben we speciale prijzen & condities. Neem hiervoor contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als door middel van het contactformulier.

Industriële producten

In de jaren 90 zijn we in Spanje gestart met Kinglifter. Kinglifter is in 2004 overgenomen door Terberg. De naam is toen veranderd in Terberg Kinglifter. Tot op de dag vandaag doen we Terberg Kinglifter nog in Spanje met een Spaanse zakenpartner. 
Ook zijn we nog steeds actief in de automotive sector: trucks, onderdelen en machines. 

Espaba = Partnership

Espaba zorgt en ontzorgt. Kijkt naar uw belangen, heeft de juiste kennis en ervaring voor het beste resultaat

Onze insteek is om van het zakendoen een succes te maken. Een succes voor alle betrokken partijen. Dit kan door een win-win situatie te creëren. Hoe creer je een win-win situatie?
Door open communicatie, uitwisseling van gegevens en ervaring, feedback, waardoor men processen, service en producten kan verbeteren. Het is de manier om snel resultaat te bereiken.

Scroll naar boven