Over Espaba

Espaba is in februari 2021 gestart, met het doel internationaal zaken te doen en producten wereldwijd in de markt te zetten.

De CEO, Founder van Espaba, heeft een jarenlange internationale ervaring en uitgebreid netwerk. De kennis van de verschillende culturen en  talen, zorgen snel voor resultaten.

Wie zijn we?

Importeur & Distributeur

Spaans Craft Beer & Spaanse Craft Cider

We zijn trots dat we in de Nederlandse markt, topproducten van een aantal microbrouwerijen in de Nederlandse markt mogen zetten:
Cerveza Caleya is een topbrouwer met veel speciaalbieren. Vol hop en andere grondstoffen, met als gevolg dat de ratings in Untappd, uitstekend zijn.
Ook andere craft beer merken bier doen het goed: Cerveza D’Equi, Ordum, Asturas Brewing Company, Delnorte en Scone.
Sidra El Gaitero is een topfabrikant van Cider. Sinds 1890 maakt men Cider van 100% natuurlijk sap in Villaviciosa. Sidra Riestra, Norniella en Menéndez zijn andere merken welke we importeren en distribueren.
De producten zijn te koop in de Horeca, bierspeciaalzaken, slijters en delicatessenwinkels. 
Je kunt ook de producten bestellen via onze online shop

Importeur voor Tipsy Beer in Nederland

Sinds 1 oktober 2022 zijn we importeur voor Tipsy Beer uit België. Dit legendarische bier van 1898 van de Familie Hermans is in 2020 door de achterkleinkinderen, de gebroeders Joey en Marc Hermans weer in de markt gezet. Het bier werd gebrouwen tot 1970. In België weer zeer succesvol en populair. Beslist gaat Nederland ook genieten van Tipsy Beer. Bier van Hoge gisting met een alcoholpercentage van 7% van Tipsy Old Brown en 7,5% van Tipsy Gold een Tripel. Winnaar in 2020, 2021 en 2022 van vele internationale medailles, waaronder gouden medailles  voor bier.

Horeca & winkels

Voor de professionals, zoals Horeca, winkels, slijterijen en bier speciaalzaken, hebben we speciale prijzen & condities. Neem hiervoor contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als door middel van het contactformulier.

Industriële producten

In de jaren 90 zijn we in Spanje gestart met Kinglifter. Kinglifter is in 2004 overgenomen door Terberg. De naam is toen veranderd in Terberg Kinglifter. Tot op de dag vandaag doen we Terberg Kinglifter nog in Spanje met een Spaanse zakenpartner. 
Ook zijn we nog steeds actief in de automotive sector: trucks, onderdelen en machines. 

Espaba = Partnership

Espaba zorgt en ontzorgt. Kijkt naar uw belangen, heeft de juiste kennis en ervaring voor het beste resultaat

Onze insteek is om van het zakendoen een succes te maken. Een succes voor alle betrokken partijen. Dit kan door een win-win situatie te creëren. Hoe creer je een win-win situatie?
Door open communicatie, uitwisseling van gegevens en ervaring, feedback, waardoor men processen, service en producten kan verbeteren. Het is de manier om snel resultaat te bereiken.

Scroll naar boven