Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beer at the Beach 2023

Op zondag 10 september 2023 zijn we aanwezig bij het Beer at the Beach Bierfestival 2023 bij Arbie’s Beachhouse in Berkel Enschot.
Het belooft prachtig weer te worden. Je kunt dus volop genieten van de lekkerste drankjes op een unieke locatie aan het water.
Gratis Entree. Om 13:00 uur begint het Beer at the Beach Festival 2023 tot ’s avonds 19:00 uur.

De officiële poster van Beer at the Beach 2023

Welke dranken neemt Espaba mee?

Espaba is importeur van verschillende Spaanse brouwers, ciderfabrikanten en mede.
Op het Beer at the Beach Bierfestival 2023, zal Espaba verschillende bieren van microbrouwerij Jakobksland Brewers uit Galicië op de tap hebben. Deze brouwerij maakt heerlijke Craftbieren. Voornamelijk IPA-bieren, maar ook Stouts. Jakobsland maakt gebruik van veel hopsoorten, maar ook van experimentele hopsoorten. Hierdoor is deze brouwer echt uniek en innovatief.
Uit België, hebben we Tipsy Gold op de Tap. Een biertje wat al in 1898 gebrouwen werd. Tot 1970. Sinds 2020 is het weer terug op de markt. Nu ook in Nederland. Beslist de moeite om een heerlijk koude blonde tripel van de tap te komen proeven.
Andere brouwerijen: Cerveza Scone, Asturias Brewing Company met Guadaña. Een IPA welke onlangs een prijs heeft gewonnen als beste IPAb-ier in Spanje.

Producten uit Asturië

Onze specialisatie is voornamelijk cider uit Asturië. Echter gezien het een bierfestival is zullen we maar een heel klein assortiment bij ons hebben.
Sinds april zijn we importeur van Zángana. Zángana is een fabrikant van Mede uit Villanueva de Santo Adriano in Asturië.
Zij maken een innovatieve mede. Innovatief omdat de mede dubbel gefermenteerd wordt. Door het dubbele fermentatieproces ontstaan er bubbeltjes in de mede. Deze mede heeft bovendien een alcoholgehalte van 5  à 8,5 %. Zo ontstaat er een heerlijke verfrissende mede welke heel lekker wegdrinkt. Alle smaken nemen we mee. Original, Primavera, Asturiana, Especiada, Frutos Rojos en de Ecologica. 

Zángana een nieuw concept mede uit Spanje

Zangana Mede

Zángana is een totaal nieuw concept van mede. Een eeuwenoude drank welke door Zángana in een “nieuw jasje” is gestoken. Door dubbele fermentatie ontstaat er een licht mede, vol met bubbels, heerlijk verfrisssend. Het alcoholpercentage is ook lager. Namelijk tussen 5 en 8,5 % Vol.

Zángana Mede

Overzicht van alle smaken mede van Zangana.

Zángana Frutos Rojos Beach

Zángana Frutos Rojos, een mede gemaakt met rode vruchten is tot nu toe de populairste mede van Zángana. Je kunt hem ook proeven a.s. zondag.

Jakobsland Brewers

Jakobslandbrewers is een brouwerij ontstaan op  initiatief van Henlo Matthee Swart uit Zuid-Afrika. In 2016 is de brouwerij gestart. Deze brouwerij maakt voornamelijk IPA bieren in beperkte oplage, de zogenaamde special brews, maar ook special stout bieren. Op het festival zullen we verschillende bieren van Jakobsland op Tap beschikbaar hebben. Waaronder bijvoorbeeld Xigantes een American West Coast IPA. Andere bieren op tap: ‘Now and Then”,  “Every day’s a Holiday” en “Let’s Change Stuff”.

Jakobsland Youre the Answer Cream NEIPA

Jakobsland Brewers You’re the answer zullen we ook schenken. Een heerlijk Oat Cream Neipa

Locatie Beer at the Beach 2023

Hierboven vind je het adres van Arbie’s Beachouse waar het Beer at the Beach Bierfestival gehouden wordt.

Het adres is: Rauwbrakenweg 38, 5056 EJ Berken Enschot.

Producten Espaba

Wil je een indruk krijgen, welke producten Espaba importeert en distribueert? Of misschien wil je gewoon voor thuis bepaalde dranken bestellen. Neem dan een kijkje in onze online shop. Hier vind je het actuele assortiment van de Craft bieren, Cider en Mede welke we in ons assortiment hebben.

Heb je nog vragen over het LIB Bierfestival of over onze producten. Neem dan even contact met ons op:

Nieuwsgierig naar een andere evenement waaraan we binnenkort deelnemen? Misschien heb je interesse in het Scleroderma Framed Beer Festival 2023?

Samenvatting
Evenement
Beer at the Beach 2023
Locatie
Arbie's Beachhouse, Rauwbrakenweg 38,Berkel Enschot,Noord-Brabant-5056 EJ
Vanaf
10/09/2023
Eindigend op
10/09/2023
Beschrijving
Op Zondag 10 september 2023 nemen we deel aan de tweede editie Beer at the Beach 2023 georganiseerd door Arbie's Beachhouse in Berkel Enschot. Het evenement begint om 13:00 uur. Toegang is gratis en duurt tot 19:00 uur. Een geweldige locatie gelegen aan het water in natuurrijke omgeving. Het weer wordt prachtig en je kunt volop genieten van de bieren, cider, mede welke we importeren uit voornamelijk Spanje. Maar ook Tipsy Beer en Dame Jeanne Brut bier en Hedonis hebben we bij. We zien je graag a.s. zondag.
Offer Price
Scroll naar boven