Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Cider in Untappd

Alle cider, welke we importeren en distribueren, zijn terug te vinden in de Untappd app. Echter kennen de meeste mensen in Nederland de Untappd app alleen maar voor bier.  Daarentegen raken de ciderdranken in Untappd, ook steeds meer vertegenwoordigd. 
Zo kun je in de Untappd app, zoeken naar Cider, de rating ervan en natuurlijk ook zelf een rating plaatsen.
Cider wordt met de dag populairder en is sterk ik opkomst in vele landen in de wereld. Ook in Nederland.

Het bijzondere van cider is, is het feit dat het een glutenvrij product is. Dit in tegenstelling tot bier. Alhoewel er tegenwoordig ook al bieren gebrouwen worden welke ook glutenvrij zijn. 

 

Espaba is een verified venue in Untappd

Espaba is een “verificated venue” in Untappd.  Je kunt via onze online shop, Cider Wijn Bier.com, cider bestellen van de merken welke we importeren & distribueren. 
Onze merken zijn:
Sidra El Gaitero, Sidra Riestra, Sidra Menéndez welke alleen natuurcider brouwt en de eerste fabrikant is van ecologische cider in Asturië en Sidra Norniella. Het laatste merk is zeer populair in Spanje en wordt vaak gedronken met de feestdagen.


Naast de cider merken, importeren we  Cerveza Ordum, een puur natuurlijk bier gebrouwen met het sinds 1873 erkende natuurlijk bronwater “Agua de Borines”, zonder conserveringsmiddelen, zonder pasteurisatie en zonder kleurstoffen. 


Cerveza Caleya is een brouwerij welke al wat langer dan Cerveza Ordum brouwt. Het merk heeft uitstekende scores in de Untappd App. Vooral de IPA bieren en speciale bieren doen het heel goed. IPA Goma 2 heeft zeer goede referenties. Net als Summer Sunset, een sour bier, wat heel snel uitverkocht was en maar in beperkte aantallen gebrouwen wordt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Scroll naar boven