Zoek
Sluit dit zoekvak.

Craft Beer Festival Horst 2022

Espaba neemt deel aan de derde editie van het Craft Beer Festival Horst 2022. Ook op dit evenement zullen we meerdere merken Craft Beer uit Spanje bij ons hebben. Niet alleen Spaanse Craft Bieren, maar ook een groot gedeelte van het assortiment van Sidra El Gaitero. Cider uit Asturië, Noord-Spanje, gemaakt voor 100% natuurlijk sap uit een ongerepte natuur. 
Het festival vindt plaats op een unieke plek. Namelijk Kasteel Huys Ter Horst.
Om 15:00 uur gaat het Craft Beer Festival van start. Tot 23:00 uur kun je kennis komen maken met veel brouwerijen, bieren en cider.

Craft Beer Festival Horst 2022

Caleya één van de toppers op Craft Beer Festival Horst

De Special brews van Caleya doen het heel goed in Nederland in Untappd. De bieren van deze micro brouwerij uit Asturië Noord-Spanje, hebben we natuurlijk bij ons. Eén van de nieuwste bieren van Caleya is Inside Job. Deze New England Hazy IPA met een alcoholgehalte van 6,7% is ook van de partij. Hoppy Trip, Hop Killer, Forest Vibes, Harakiri en nog vele ander specials zijn van de partij op het festival.

Caleya Inside Job mockup

Espaba in Untappd

Espaba heeft een professional Untappd account. 

Delnorte Camp-Era klein beetje Limburgs

Delnorte heeft in 2021 het eerste biertje op de markt gezet in Spanje. Camp Era, een fruitig imperial North West Coast IPA met 8% Vol. Alcohol.
Een heerlijk IPA-biertje naar onze mening. Het bijzondere van dit bier uit Noord-Spanje is dat er toch een connect met Limburg is. Het bier wordt namelijk gebrouwen door tweede Nederlanders, een Engelsman en een Duitser. Een van de twee Nederlanders is een Limburger.
Er bestaat een heel grote kans dat deze jongen uit Limburg, Dennis Fuchs, a.s. zaterdag op het festival aanwezig is. Op deze manier kun je rechtstreeks vragen stellen en kennismaken. 

Delnorte Camp Era IPA

Wil je meteen dit Spaans Craft Beer met Limburgs accent proeven?
Dat kan! 

Ook Cider op het Craft Bier Festival

Sidra El Gaitero is één van de grootste en oudste ciderfabrikanten van de wereld. Sinds 1890 brouwt El Gaitero natuur cider. Voordat Frankrijk de naam Champagne claimde, brouwde Sidra El Gaitero Sidra Sidra Champagne. Nu nog steeds. Echter de naam Champagne mag niet vermeld worden op de flessen. Tegenwoordig zegt men, cider gebrouwen met de champenoise methode. 
Mocht je een keer in Villaviciosa zijn in Noord-Spanje waar de brouwerij staat, dan kun je zien dat op het historisch gebouw nog steeds Sidra Champagne vermeld staat.

Sidra El Gaitero Villaviciosa

Sidra El Gaitero - Villaviciosa

Wil je direct kennismaken met Sidra El Gaitero?
Bestel dan een gift- proefset met origineel Sidra El Gaitero ciderglas.

El Gaitero Pack

Kasteel Huys ter Horst

Kasteel Huys Ter Horst Limburg

De Ruïne van Kasteel Huys Ter Horst is een pracht locatie voor het derde Craft Beer Festival Horst. 
Het adres is Kasteellaan2, 5961 BW Horst.
Zaterdag 9 juli van 15:00 uur tot 23:00 uur ben je van Harte Welkom op het derde Craft Beer Festival Horst.

Kasteel Huys Ter Horst, gelegen aan rivier de Maas, heeft een rijk verleden. 
Nieuwsgierig  en wil je uitgebreide informatie over het Kasteel Huys Ter Horst?

Organisatie Craft Beer Festival Horst 2022

De organisatie van het derde Craft Beer Festival Horst, editie 2022 is in handen van Slijterij Weijs en Proeflokaal van Horst.
Namens Espaba en de organisatie, hopen we je aanstaande zaterdag op het festival te mogen ontmoeten.

Craft Beer Festival Horst

Het hele assortiment van de Craft bieren en Cider vindt je in onze online shop.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Samenvatting
Evenement
Craft Beer Festival Horst 2022
Locatie
Horst, Kasteellaan 2,Horst,-5961 BW
Vanaf
09/07/2022
Eindigend op
09/07/2022
Beschrijving
Zondag 26 juni zijn we in Hotel Het Witte Paard van 10:00 uur tot 17:00 uur en kun je kennis komen maken met onze Spaanse Craft Bieren uit Spanje. Cerveza Caleya, Ordum, Asturias Brewing Company, Delnorte, D'Equi en Scone. Ook zijn we er met een uitgebreid assortiment van Sidra El Gaitero en andere cider fabrikanten, zoals Sidra Riesta, Norniella en Menéndez.
Scroll naar boven