Zoek
Sluit dit zoekvak.

Drie Linden Bierfestival 2022

Na een aantal jaren is staat het Bierfestival De Drie Linden in 2022 weer op de agenda. Zaterdag 2 april ben je van harte welkom aan de Heisprong 15 in Prinsenbeek op het Bierfestival. Espaba is aanwezig met 2 stands. Eén stand voor Cider, met Cider van El Gaitero met een groot aantal soorten, naast een Cider van Norniella, Menéndez en Sidra Riestra.
De andere stand is speciaal voor de  craft bieren welke we importeren. We  hebben 3 soorten bij van Cerveza Caleya. Goma 2 Ipa en Asturias Pale Ale. De biertjes waar Caleya bekend is geworden en uitstekende scores heeft in Untappd. Daarnaast hebben we als special van Caleya Forest Vibes bij een Sour Ale. Van Scone hebben de special Nasty de Pastry een Barrel Aged Pastry Stout bier, gerijpt in vaten van Jimenez y Oloroso uit Jerez de la Frontera, waardoor het bier een heel bijzondere smaak krijgt. In het bier zitten 2 soorten speciale cacao en aarbei.  Echt een kans om een heel speciaal bier in Limited Edition gebrouwen bier te kunnen proeven. Het tweede biertje is een Barley Wine van Scone.
Van Asturias Brewing Company schenken we het IPA Guadaña bier. Delnorte is een brouwerij uit Spanje van 2 Nederlanders, een Duitser en een Engelsman welke verleden jaar succesvol het Camp Era Imperial IPA bier hebben gelanceerd, met een score van 3,93 in Untappd. Van Ordum schenken we Red Ale. Een Irish Red Ale. Ordum brouwt met een natuurlijk Bronwater uit een bron van 1873. Puur natuur. Zonder pasteurisatie.

Informatie De Drie Linden

De Drie Linden bevindt zich in Prinsenbeek een dorp wat onder de gemeente Breda valt. Het adres is Heisprong 15 in Prinsenbeek.
Het Bierfestival begint om 15:00 uur en duurt tot 21:00 uur. Verschillende brouwerijen zijn aanwezig en ook zijn er hapjes.
Voor de volledige informatie over het bierfestival kun je op de button hieronder klikken:

De Drie Linden Bierfestival 2022

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. De cider van El Gaitero staat al gekoeld klaar.
We hopen je morgen te kunnen begroeten.

Mocht je om één of andere reden geen tijd hebben? Je kunt altijd terecht in onze online webshop, mocht je iets rustig thuis willen proeven.
Een andere optie is om ons te bezoeken op het Hop On Hop off Festival 2020 op de IJsbaan in Breda het weekend van 8, 9 en 10 april

Cider El Gaitero

Hieronder een overzicht van de bieren welke we meenemen naar het De Drie Linden Bierfestival 2022

Bieren Espaba Bierfestival De Drie Linden
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Scroll naar boven