Zoek
Sluit dit zoekvak.

El Gaitero nu te koop bij AH Pollemans in Etten-Leur

AH Pollemans in Etten-Leur is de eerste Supermarkt welke de producten van El Gaitero verkoopt sinds begin oktober 2021. El Gaitero is één van de oudste en grootste cider fabrikanten van de wereld, gevestigd in Villaviciosa in de provincie Asturië in Noord-Spanje.
Sinds 1890 bestaat El Gaitero. Per jaar brouwt El Gaitero maar liefst 16 miljoen liter. El Gaitero is buiten Spanje heel bekend in Zuid-Amerika. In Argentinië zijn er zelfs ook brouwerijen. In Nederland willen we de mensen kennis laten maken met dit 100% natuurlijke product.
Van cider in blik van 25 cl, flesjes van 33 cl en 50 cl tot de champagneflessen van 75 cl. Alle cider is is 100% natuurlijk van appel. Red Grape / Rode druiven is een cider met een mix van tempranillo druiven en appel. Verkrijgbaar in blikje van 25 cl onder de naam Spring Cider en in flesjes van 33 en 50 cl.
Bitter, zoet, tot Cider met Denominación de Origen Protegida leveren we in Nederland. Top Ciders zijn Pomarina, populair bij Sushi en in Japan en wordt zelfs in Michelin Restaurants geschonken, Valle, Ballina y Fernández met Ltd Edition.  De nieuwste cider soort is de Ice Cider, Sidra de Hielo. Deze cider brouwt men van appels welke gedurende langere tijd bevroren zijn geweest, waardoor een zeer speciale smaak en aroma ontstaat, een koperrode likeur bijna, met een hoger alcoholgehalte dan men gewend is van cider.  Ice cider is wel de duurste cider op de markt.
In AH zijn de speciale kennismakingspakketten beschikbaar, welke alleen in Spanje te koop zijn, Een doosje met 3 flesjes Cider, onderzetters en een origineel Ciderglas van El Gaitero voor de prijs van 8,98 Euro. Leuk als cadeau. Ook te bestellen in onze online shop.

Natuurlijk zijn er ook alcoholvrije ciders. Spring Cider Apple Sin, El Gaitero Sin in fles van 75 cl. 
Voor de liefhebbers van een bubbel drank 100% alcoholvrij 0,0 % alcohol is er Chip Sparkling Drink. In de smaken Appel, Witte Druiven, Perzik en Aardbeien. Geschikt voor alle leeftijden.

Kortom: er is altijd wel een drank van El Gaitero welke je lekker vindt. 
Sidra El Gaitero famosa en el mundo entero is de reclameslogan welke al vele tientallen jaren bestaat. Het bekent : Cider El Gaitero wereldwijd bekent. Het is nu de tijd dat Nederland er ook kennis meemaakt en kan genieten van dit puur natuurproduct.

 

El Gaitero blikjes AH Pollemans
El Gaitero Flessen AH Pollemans
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Scroll naar boven