Zoek
Sluit dit zoekvak.

Espaba bij Biergarten Brack Breda

We, Espaba nemen deel aan Biergarten bij Brack Breda. A.s. vrijdag 13 mei en zaterdag 14 mei 2022 zijn we aanwezig met een stand met al onze Spaanse Craft Bieren en Spaanse Craft Ciders. Cerveza Caleya heeft echt een stempel in Nederland kunnen drukken door onze deelname aan het Hop on Hop off festival. Inmiddels is Cerveza Caleya te koop bij een aantal slijterijen en Bier Speciaal zaken en via onze onlineshop
Naast Caleya, hebben we bier bij van de brouwerijen waarvoor we importeur zijn: Ordum, Delnorte, Cerveza Scone, Asturias Brewing Company en D’Equi.

Espaba Biergarten Brack Breda

Cider

Mocht je geïnteresseerd zijn in cider, dan ben je zeker welkom op onze stand, omdat we al onze Cider producten van El Gaitero meebrengen.
Sidra El Gaitero is één van de grootste ciderfabrikanten ter wereld en bestaan al sinds 1890. Om deze reden is het tegelijkertijd één van de oudste fabrikanten van de wereld. Een bedrijf met een historie van ruim 130 jaar.
Sidra el Gaitero is bijzonder, omdat alle cider echt van 100% appel is gemaakt en geen concentraat is.  Cider is bovendien ook nog glutenvrij. 

El Gaitero Pack

El Gaitero Pack Sin (alcoholarm), Red Grape, Spanish Cider met glas en viltjes

Craft Beer

We informeerden dat Caleya heel succesvol was op het Hop on Hop off Festival. De bestseller was Caleya Zeitgeist een DDP IPA New England Hazy met een rating van 4.08 in untappd. Momenteel hebben we nog een heel kleine voorraad. Aangezien het een special is,  geldt op=op. Met wat geluk kun je deze nog proeven op vrijdag, mits het tussentijds niet uitverkocht wordt online.
Natuurlijk hebben we nog veel meer biertjes bij van zowel Caleya als andere merken.
In Spanje is het brouwen van Craft Beer heel sterk in opkomst. Een uitstekende kwaliteit. Echter veel Spaanse Craftbrouwerijen zijn klein en hebben een beperkte productie. Dit maakt een merk zoals Cerveza Caleya echt heel bijzonder en interessant.

Caleya Zeitgeist

Delnorte  beer heeft een heerlijke Imperial Ipa met 8% Vol. De Imperial Stout van Scone, samen met de barrel aged Nasty de Patry zijn heel bijzonder. Wat Scone onderscheidt van alle andere brouwers, is dat zij een Blond Ale and Pale Ale brouwen, welke allebei glutenvrij zijn. 
Ordum brouwt het bier met natuurlijk bronwater uit een bron welke reeds in 1873 erkend is. 
Asturias Brewing Company brouwt 4 biertjes, lekker van smaken en heel leuke etikketen en bierdoppen. D’Equi is een craftbrouwerij welke een gouden medaillle heeft gewonnen in Barcelona in 2019 met Metal IPA. Dit bier krijgen we binnenkort ook in Nederland. Houdt onze onlineshop in de gaten. 

Brack Breda

Biergarten Breda 2022 vindt plaats bij Brack Breda. Brack Breda is een trendy bar, gevestigd aan de Speelhuislaan 173 a, 4815 CD Breda. Brack Breda is tevens het proeflokaal voor de brouwerijen Ramses en Bliksem. Deze bar is gevestigd in de oude fabriekshallen van Machine Fabriek. Een enorm pand met een hele historische achtergrond. Je kunt binnen drinken in de grote hal. Buiten is ook een heel groot terras waar je heerlijk buiten kunt zitten en genieten in de zon. Ja, in de zon. De weersverwachting is goed! Buiten zit je aan het water van rivier de Mark. 

Biergarten informatie

Het bierfestival Biergarten Breda start a.s. vrijdag 13 mei om 16:00 uur en duurt tot 23:00 uur. Op zaterdag gaan de deuren open om 12:00 uur en sluit het festival om 23:00 uur. Uitgebreide en de laatste informatie vind je door op onderstaande button te klikken 

Al dorstig?

Krijg je al dorst na het lezen van dit artikel?
Je kunt je biertjes en of cider meteen bestellen in onze onlineshop.
Voor 3 uur besteld is de volgende werkdag binnen, met flespakket.nl. Bij een bestelling van 50 Euro of meer is de verzending bovendien gratis.

Portfolio Espaba

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Samenvatting
Evenement
Biergarten Breda 2022
Locatie
Breda, Speelhuislaan 173a,Breda,-4815 CD
Vanaf
13/05/2022
Eindigend op
14/05/2022
Beschrijving
Espaba Biergarten 2022 Breda
Scroll naar boven