Zoek
Sluit dit zoekvak.

Espaba LIB Bierfestival Leiden 2024

Op Zaterdag 2 maart en Zondag 3 maart neemt Espaba voor de tweede keer deel aan het LIB Bierfestival 2024. Afgelopen jaar waren we aanwezig bij de zeer geslaagde editie van LIB Bierfestival wat gehouden werd bij het Pesthuis.
We zijn er trots op dat we een aantal unieke producten mee kunnen nemen en je er kennis mee te kunnen laten maken.
Zaterdag 2 maart zijn er 2 shifts. Van 14:00 u tot 18:00 uur en van 19:00 u tot 23:00 uur. Zondag 3 maart is er één  shift. Van 14:00 uur tot 19:00 uur.

De Stadsgehoorzaal in Leiden

Welke dranken neemt Espaba mee?

Espaba is importeur van verschillende Spaanse brouwers, ciderfabrikanten en mede. Op deze editie brengen we Spaanse bieren mee van Jakobsland Brewers uit Galicië. Cerveza Ordum uit Asturië. Bier wat gebrouwen wordt met natuurlijk bronwater uit Borines.
Van andere brouwers brengen we enkele biertjes mee. Van Mede Zángana het hele assortiment. 
Van Cider hebben we Exner, El Gaitero en Castañon bij ons. Echte natuurciders welke we ook zullen schenken met special ciderschenkmachines

Producten uit Asturië

Bijna 90% van onze producten komt uit Spanje. Om precies te zijn uit de provincie Asturië. Asturias in het Spaans. Bekend van de stipverhalen van Asterix en Nobelix. De Kelten en de Galliers.  De cider welke we meenemen komen allen uit Asturië. Het Walhalla voor echte cider. Een gebied waar we al meer dan 40 jaar komen. Ook komt Mede Zangana hier vandaan. Een relatief nieuw merk wat pas een aantal jaren op de markt is. Met name in Spanje. Uit Gallicië komt Jakobsland uit Santiago de Compostela.
Stuk voor  stuk producten van hoge kwaliteit.

Zángana Mede uit Spanje

Logos Zángana Geel Rond

Zángana. De nieuwe innovatieve Mede. Mede opnieuw uitgevonden. Door de mede te maken met behulp van dubbele fermentatie, zoals men bier brouwt, onstaan er bubbels. Zo is er een nieuwe verfrissende mede, welke heerlijk wegdrinkt en een gering alcoholgehalte heeft. Namelijk tussen de 5 % en 8,5 % alcohol.

Mede Zangana assortiment

Assortiment Mede Zangana

Jakobsland Brewers

Jakobsland Every Day’s a Holiday is één van de biertjes welke we bij zullen hebben van Jakobsland Brewers. Een heerlijk Milkshake IPA. Daarnaast hebben de klassieke Xigantes bij. Een Westcoast IPA. Maar ook de allernieuwste Jakobsland bieren uit Santiago de Compostela

Every Day's a Holiday Milkshake IPA blik

Jakobsland Brewers Every day’s a Holiday

Cerveza Ordum

Cerveza Ordum is een microbrouwerij in een heel klein dorpje in de bergen in Asturië. De brouwerij staat gebouwd op een waterbron. Voorheen een Spa, in de 19e eeuw. Later werd het water gebotteld en verkocht als Agua de Borines. In 2019 heeft Ordum de activiteiten overgenomen. De lancering van een nieuwe brouwerij en een uniek bier is sindsdien een feit. Verschillende bieren met natuurlijk bronwater gebrouwen, ongepasteuriseerd. We nodigen je graag uit om ze te komen proeven in Leiden.

Cerveza Ordum Doble Malta logo

Cerveza Ordum Doble Malta 7,0% Vol. Alcohol.

Cider van Sidra Castañon, Exner en El Gaitero

Op cidergebied nemen we producten mee van 3 fabrikanten. Exner welke slechts 1 cider maakt met unieke autochtone appels van eigen landgoed met een sublieme smaak. Van Sidra Castañon nemen we natuurcider mee, een vermouth cider en een moscatel cider.
Van El Gaitero welke al sinds 1890 cider maken Sidra El Gaitero Spanish Cider en de Red Grape een mix met rode tempranillo druif.

Exner

Exner Cider

Castañon

Sidra Castañon Cider

Exner & Sidra Castañon cider Roxmut, Castañon Natural, Val de Boides en Xiz Frizzante de “moscatel” cider

Sidra El Gaitero

El Gaitero Red Grape NL

Sidra El Gaitero Red Grape. Appelcider met rode tempranillo druif

Locatie LIB Bierfestival Leiden 2024

Hierboven vindt je het adres van “De Stadsgehoorzaal” in Leiden  waar zaterdag 2 maart om 14:00 uur het LIB Bierfestival van start gaat.

Tickets bestellen LIB Bierfestival Leiden 2024

Wil je van tevoren tickets bestellen? Klik dan op onderstaande button. De Early Birds tickets zijn in middels uitverkocht. Regular Birds ticket zijn op het moment van schrijven van dit artikel nog beschikbaar.

Dranken van Espaba

Wil je een indruk krijgen, welke producten Espaba importeert en distribueert?
Kijk dan even in ons drankoverzicht op deze site. Of misschien wil je gewoon voor thuis al bepaalde dranken bestellen. Neem dan een kijkje in onze online shop. Hier vind je het actuele assortiment van de Craft bieren, Cider en Mede welke we in ons assortiment hebben.

Vragen of opmerkingen

Mocht je vragen hebben over het Espaba LIB Bierfestival Leiden 2024? Over bepaalde producten of deze site? Neem dan geheel even vrijbijvend contact met ons op!

Volgende Evenement

De dag na dit festival, zijn we te vinden op de Horecabeurs in Goes. Hier zijn we aanwezig op maandag 4 en dinsdag 5 maart, met Tipsy Beer uit België wat we importeren.
Vanzelfsprekend ben je ook hier van Harte Welkom! 

De Stadsgehoorzaal in Leiden

Samenvatting
Evenement
LIB Bierfestival Leiden 2024
Locatie
Leiden, Breestraat 60,Leiden ,Zuid - Holland-2311 CS
Vanaf
02/03/2024
Eindigend op
03/03/2024
Beschrijving
Op zaterdag 2 maart en zondag 3 maart neemt Espaba weer deel aan het LIB Bierfestival editie 2024. Na een prachtig festival in het Pesthuis afgelopen november, is het festival deze keer bij de Stadsgehoorzaal in het Centrum van Leiden. We nemen mee: Cerveza Ordum, Jakobsland Brewers, Mede van Zangana de nieuwe innovatieve mede uit Spanje met bubbels. En diverse ciders uit Noord-Spanje, uit Asturië. Het walhalla waar al eeuwen lang echte cider gemaakt wordt. Puur natuur! Graag zien we je, in het weekend van 2 en 3 maart in Leiden. Proost!
Offer Price
EURO 20,61
Scroll naar boven