Mede

Overzicht Mede

Maak kennis met de Mede van Zángana. Een heerlijk verfrissende mede, door de bubbels in de mede welke ontstaan door de dubbele fermentatie. In maar liefst 6 verschillende smaken, waarvan een 100 % ecologische mede.

Drankenlijst Espaba

Overzichtslijst Mede

Mede

Zángana

Zángana is een revolutionaire, innovatieve mede.
Gebrouwen als bier, in Noord-Spanje, waarbij dubbele fermentatie plaatsvindt. 
Zo ontstaan er bubbels in de mede, welke licht van alcohol is, en heerlijk verfrissend.
In 6 verschillende smaken, met een alcoholpercentage tussen de 5 en 8,5 %.

Zangana Original

Zangana Original
5/5

Mede

Regulier gebrouwen

Zangana Original is de basis Mede met puur natuurlijk ingrediënten zonder conserveringsmiddelen en met 100% Spaanse Honing. Glutenvrij. Kan natuurlijke sedimenten bevatten als gevolg van gisting op de fles. Koel serveren tussen 8 – 10 graden. Voor het inschenken fles goed rollen of aantal keren omdraaien, zodat de honing zich goed vermengt. Zo heb je een perfecte smaak.

7 %

Zangana Primavera

Zangana Primavera
5/5

Mede

Regulier gebrouwen

Zangana Primavera is een lichte verfrissende Mede met puur natuurlijk ingrediënten zonder conserveringsmiddelen en met 100% Spaanse Honing. Glutenvrij. Kan natuurlijke sedimenten bevatten als gevolg van gisting op de fles. Koel serveren tussen 8 – 10 graden. Voor het inschenken fles goed rollen of aantal keren omdraaien, zodat de honing zich goed vermengt. Zo heb je een perfecte smaak.

5 %

Zangana Asturiana

Zangana Asturiana
5/5

Mede

Regulier gebrouwen

Zangana Asturiana met Asturische honing is licht van alcohol, donker van kleur. Het is tegelijkertijd wel de meest zoete Mede. Gebouwen met bronwater van Las Xanas. Zonder conserveringsmiddelen en met 100% Spaanse Honing. Glutenvrij. Kan natuurlijke sedimenten bevatten als gevolg van gisting op de fles. Koel serveren tussen 8 – 10 graden. Voor het inschenken fles goed rollen of aantal keren omdraaien, zodat de honing zich goed vermengt. Zo heb je een perfecte smaak.

5,2  %

Zangana Especiada

Zangana Especiada
5/5

Mede

Regulier gebrouwen

Zangana Especiada is de mede met kruiden. Het is een Metheglin mede met 8,5 % Vol. en tegelijkertijd de mede met het hoogste alcoholgehalte.  Glutenvrij. Kan natuurlijke sedimenten bevatten als gevolg van gisting op de fles. Koel serveren tussen 8 – 10 graden. Voor het inschenken fles goed rollen of aantal keren omdraaien, zodat de honing zich goed vermengt. Zo heb je een perfecte smaak.

8,5  %

Zangana Frutos Rojo

Zangana Frutos Rojos
5/5

Mede

Regulier gebrouwen

Zangana Frutos Rojos is de mede met rood fruit. Gebrouwen met geselecteerde bessen. De mede welke uitstekende scores haalt in Untappd.  Glutenvrij. Kan natuurlijke sedimenten bevatten als gevolg van gisting op de fles. Koel serveren tussen 8 – 10 graden. Voor het inschenken fles goed rollen of aantal keren omdraaien, zodat de honing zich goed vermengt. Zo heb je een perfecte smaak.

5,5  %

Zangana Ecologica

Zangana Ecologische Mede
5/5

Mede

Regulier gebrouwen

Zangana Ecologica is de mede met rood fruit.  De ecologische mede met biologische certificering. Glutenvrij. Kan natuurlijke sedimenten bevatten als gevolg van gisting op de fles. Koel serveren tussen 8 – 10 graden. Voor het inschenken fles goed rollen of aantal keren omdraaien, zodat de honing zich goed vermengt. Zo heb je een perfecte smaak.

6,5  %

Voor uitgebreide informatie per mede van Zángana, klik je op onderstaande button.

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over onze dranken of ben je horecaondernemer en wil je graag één of meerdere producten opnemen in je assortiment?

Neem dan geheel vrijblijvend even contact met ons op.

Samenvatting
Mede Espaba
Artikel naam
Mede Espaba
Beschrijving
Overzicht van alle smaken mede van het merk Zángana.
Auteur
Scroll naar boven