Evenementen

Overzicht van evenementen en beurzen voor Espaba

Espaba promoot de producten en services op verschillende evenementen. Bierfestivals, tastings, bierproeverijen, presentaties bij slijterijen en  horecabeurzen. We beschikken over mobiele bars en verschillende mobiele tapinstallaties van Lindr, zodat we je de producten vers en gekoeld op de juiste temperatuur kunnen aanbieden.  Een compleet overzicht van alle evenementen vind je hieronder.

Evenementen

Toekomstige Evenementen

Datum: 4 november 2023

Markthopper - Bierfestival Helmond

Markthopper Jakobsland

Het Markthopper Bierfestival 2023 is een bierfestival in het centrum van Helmond. Als importeur van Jakobsland zijn we aanwezig met verschillende bieren van Jakobsland. Zowel in blik als op tap. Waaronder Xigantes, Now and Then, You’re the Answer.
Andere deelnemende brouwerijen zijn onder andere De blauwe IJsbeer, Van de Streek Bier, Strieper, Milky Road en Oldskool.
Voor details lees ons bericht in het nieuwsoverzicht over het Markthopper Bierfestival.

Wanneer: Zaterdag 4 november van 14:00 tot 21.00 uur
Waar: Markthal de Plaetse, 5706 KG Helmond

Afgelopen Evenementen

Datum: 9 tot en met 11 oktober 2023

BBB Maastricht Horecabeurs 2023

Horeca Beurs BBB Maastricht

Van maandag 9 oktober tot en met 11 oktober 2023 stonden we met de producten van Dame Jeanne Brut Bier op de Horecabeurs in Maastricht.
Heel het assortiment van Dame Jeanne was te proeven. Ook is Rocco Granada, de nieuwe biermocktail van Dame Jeanne voor het eerste gepresenteerd aan het publiek. 
Heb je interesse om de producten van Dame Jeanne Brut bier in je Horecagelegenheid, slijterij of bierwinkel op te nemen, neem dan contact met ons op via onderstaande button:

Datum: 30 september 2023

Mosa Bierfestival 2023 - Venlo

Mosa Bierfestival avond

Het Mosa Bierfestival 2023 is “slechts” één dag dit jaar. Afgelopen jaar was het festival 2 dagen. Namelijk op zaterdag en zondag.
Toch mag dat de pret niet drukken. Een bierfestival gehouden op een geweldige mooie locatie. Namelijk aan de oever van de Maas in Venlo. Genieten van een lekker biertje als de boten voorbij komen varen. 

Wanneer: Zaterdag 30 september van 13:00 tot 23.00 uur
Waar: Helling 5, 5921 GT Venlo
We hebben Tipsy Gold bier op de tap uit België, Dame Jeanne Brut Bier uit de fles natuurlijk, Jakobsland Brewers uit Galicië op de tap, Cerveza Scone en nog een aantal bieren. Ook zullen we alle producten van Zangana bij hebben. Mede met bubbels uit Spanje. Heerlijk verfrissend.
Ook nemen we een aantal ciders mee. Niet het hele assortiment. Met inmiddels meer dan 9 Spaanse merken is ons aanbod wel heel erg groot.
Graag tot Zaterdag in Venlo aan de Maas!

Mosabierfestival 2023

Het Mosabierfestival in 2023 was wederom heel gezellig. In tegenstelling tot 2022 maar één dag bierfestival. In 2022 hadden we tropische temperaturen van 30+.  Dit jaar was het iets boven de 20 graden, heerlijk perfect weer om te genieten van de vele bieren, cider en mede aan de oever van de Maas.

Datum: 23 september 2023

Scleroderma Framed Beer Festival - Breda

Scleroderma Framed Beer Festival 2023

Ook wij nemen deel aan het Scleroderma Framed Beer Festival in Breda.
Een Festival wat niet alleen gezellig is om te genieten van een heerlijk biertje. Maar tegelijkertijd een ondersteuning is voor de stichting Scleroderma welke zich inzet voor mensen met Sclerodermie. Een deel van de opbrengst van de bieren en andere dranken, welke geschonken worden, gaat naar deze stichting. Rede temeer om dit festival te bezoeken.
Wanneer: Zaterdag 23 september van 14:00 tot 23.00 uur
Waar: De Asterdhoeve, Rietdijk 6, 4823 ZK Breda
We hebben Tipsy Gold bier op de tap uit België, Dame Jeanne Brut Bier uit de fles natuurlijk, Jakobsland Brewers uit Galicië op de tap, Cerveza Scone en nog een aantal bieren. Ook zullen we alle producten van Zangana bij hebben. Mede met bubbels uit Spanje. Heerlijk verfrissend.
Kom ook genieten van de bijzondere drankjes en steun het goede doel door te genieten van een drankje.

Scleroderma Espaba 2023

Een gezellig festival. Niet heel groot van opzet, in de wijk De Haagse Beemden in Breda. Ondanks het matige weer, aardig wat regen aan het begin van de dag, hele leuke reacties en een geweldige sfeer.

Datum: 10 september 2023

Beer at the Beach Festival - Berkel en Enschot

Beer at the Beach 2023

Arbie’s Beachhouse organiseert op Zondag 10 na een succesvolle editie in 2022, ook dit jaar een Beer and Food Festival val in Berkel Enschot.
Van 13:00 tot 19:00 uur ben je van harte welkom aan de Rauwbrakenweg 38, 5056 EJ Berkel-Enschot.
We zijn aanwezig met de heerlijke verfrissende Mede van Zangana uit Spanje, Tipsy Gold since 1898 weer terug op de markt. Nu ook in Nederland op tap op het festival, Spaanse Craftbieren van Jakobsland uit Galicië, Scone Beer, Asturias Brewing Company, Hedonis bier uit België en een aantal ciders uit Spanje. Uit België hebben we ook Dame Jeanne Brut Sur Lie bij ons. Een van de vele brut bieren uit België van Dame Jeanne.
We zien je graag a.s. zondag. Het belooft weer een tropische dag te worden. Genieten aan het water van een heerlijk drankje.
Wat wil je nog meer!?
Als je interesse hebt kun je ook ons uitgebreide nieuwsartikel over Beer at the Beach 2023 lezen in ons nieuwsoverzicht.

Datum: 2 september 2023

LIB Leven in de Brouwerij Festival 2023 - Leiden

LIB Bierfestival

Zaterdag 2 september vindt er een nieuwe editie van het Leven in de Brouwerij – LIB Festival in Leiden plaats. We vinden het top dat we aan dit gezellige festival mogen deelnemen. Van Jakobsland Brewers uit Santiago de Compostela uit Noordwest Spanje, zullen we meerdere bieren op de tap hebben. Uit België van Tipsy Beer, Tipsy Gold de blonde tripel met een vleugje honing.  De meeste bezoekers komen altijd terug voor een tweede of een derde glas. Verdere zullen we nog andere bieren tappen van andere brouwerijen zoals Cerveza Scone een Barrel Aged Pastry Stout gerijpt op vaten van Pedro Ximénez y Oloroso. Naast de bieren zullen we een klein assortiment van de vele Cidermerken uit Asturië meebrengen. Tenslotte ook de Mede van Zángana welke we importeren met 6 verschillende smaken, met bubbels, heerlijk verfrissend.
Waar? : Bij het Rijksmonument Het Pesthuis, Pesthuislaan 7, 2333 BA Leiden anno 1661
Aanvang: 14:00 u tot 18:00 uur Shift 1 / 19:00 tot 23:00 uur Shift 2
Graag tot zaterdag 2 september a.s.!

Lees ook ons nieuwsbericht over het LIB Bierfestival in ons nieuwsblog met uitgebreide informatie.

Beer and Food Festival 2023 - Oosterhout

Datum: 24 juni 2023

Espaba Evenementen

Onze stand bij het Beer & Foodfestival 2023 in Oosterhout bij Markzicht tegenover Cafe de Beurs.

Het Beer and Food festival is Oosterhout wat een zeer geslaagd evenement. We stonden tegenover Café de Beurs. De Dame Jeanne Brut Bieren waren populair en ook de Mede van Zangana, voor Nederland nog een onbekend product, vonden de mensen lekker. Vooral de Mede Frutos Rojos, met rood fruit en bosvruchten viel heel goed in de smaak. De Mede van Zangana is uniek, omdat deze mede een tweede fermentatie ondergaat en zo bubbels in de drank krijgt. Goed gekoeld een heel lekker verfrissende drank. 
Tipsy beer, was het meest getapte bier op dit evenement. De meeste bezoekers kwamen terug voor een tweede of nog een extra glas Tipsy Gold. Van de cider was Sidra El Gaitero Red Grape de favoriet. Een mix van appel met rode tempranillo druif. 

Hop On Hop Off Festival 2023 - Breda

Datum: 31 maart, 1 april en 2 april 2023

Hop On Hop Off Festival 2023

Spaans Craft Beer & Spaanse Craft Cider & Mede

Op vrijdag 31 maart gaan op de  eerste dag van het Hop On Hop Off Festival 2023 de deuren open. Espaba is ook aanwezig op dit evenement met vele Spaanse Craftbieren van microbrouwerijen en Spaanse Craft Ciders. Als primeur hebben we nu ook Jakobsland Brewers uit Galicië in ons assortiment.
Daarnaast zijn we nu ook Importeur van Zángana. Zángana maakt hidromiel. In Nederland bekend als honingwijn. 
Met maar liefst 6 verschillende smaken een ruime keuze, waaronder ook ecologische mede.

 

Tap

Ons assortiment is heel groot. Onmogelijk om alle bieren op tap te hebben. Toch zijn er verschillende bieren op tap aanwezig: van Cerveza Caleya: Caleya Fruit Smooch Tropic, Valhalla, Fruit Smooch Red, Goma 2 IPA.
Asturias Brewing Company hebben we Guadaña op de Tap. Winnaar van het beste IPA bier op een groot festival in Noord Spanje.
Een heerlijke porter op tap van Arriaca uit Guadalajara.
Scone uit Gijón met Blond Ale, Imperial Stout en Nasty de Pasty een Barrel Aged bier op tap gerijpt in vaten van Jiménez y Oloroso. En tenslotte Maris Hopping een IPA bier.
Jakobsland Brewers hebben we Now and Then een Pacific West Coast IPA.

Barrel Aged Bieren

Voor de liefhebbers van barrel aged bieren hebben we goed nieuws. We hebben 3 barrel aged bieren op het festival. Als eerste Nasty de Pastry op tap, zoals hierboven al gemeld. Ten tweede hebben van Scone een Imperial Stout Barreld Aged limited edition. Alleen op fles. Ten derde en als laatste een Barley Wine  Barrel Aged van Scone. Alle bieren zijn gerijpt in eiken vaten van Sherry Fabrikant Jiménez y Oloroso.
Kun je niet wachten? Deze bieren en alle andere producten zijn of komen binnenkort beschikbaar in onze Online Shop

Tipsy Beer

Het is leuk om te kunnen melden, dat Tipsy Beer uit België zelf aanwezig is op onze stand. Tipsy werd al in 1898 gebrouwen. Tot 1970. In 2020 hebben de kleinkinderen het biermerk nieuw leven ingeblazen. Met veel succes. Nu ook in Nederland te verkrijgen en te proeven op onze stand.
Tipsy Gold van de Tap en Tipsy uit de fles.

Hop On Hop Off Festival 2023 aanvullende informatie

Ben je nieuwsgierig wat het Hop On Hop Off Festival 2023 allemaal te bieden heeft buiten de producten welke wij presenteren?
Klik dan even op onderstaande button.

Espaba importeur van speciale bieren & Dranken

Espaba importeert producten van Micro-brouwerijen

Espaba helpt kleine ondernemers met producten van hoge kwalititeit in de markt te zetten. De nadruk ligt op kwaliteit. Producten welke bijzonder zijn. Voornamelijk wat drank betreft zijn het micro-brouwerijen wat drank betreft.

Scroll naar boven