Evenementen

Espaba neemt deel aan verschillende evenementen en beurzen

Espaba promoot de producten en services op verschillende evenementen. Bierfestivals, tastings, bierproeverijen, presentaties bij slijterijen, horecabeurzen. Een compleet overzicht van alle evenementen vind je hieronder.

Evenementen

Hop On Hop Off Festival 2023

Datum: 31 maart, 1 april en 2 april 2023

Hop On Hop Off Festival 2023

Spaans Craft Beer & Spaanse Craft Cider & Mede

Op vrijdag 31 maart gaan op de  eerste dag van het Hop On Hop Off Festival 2023 de deuren open. Espaba is ook aanwezig met vele Spaanse Craftbieren van microbrouwerijen en Spaanse Craft Ciders. Als primeur hebben we nu ook Jakobsland Brewers uit Galicië in ons assortiment.
Daarnaast zijn we nu ook Importeur van Zángana. Zángana maakt hidromiel. In Nederland bekend als honingwijn. 
Met maar liefst 6 verschillende smaken een ruime keuze, waaronder ook ecologische mede.

 

Tap

Ons assortiment is heel groot. Onmogelijk om alle bieren op tap te hebben. Toch zijn er verschillende bieren op tap aanwezig: van Cerveza Caleya: Caleya Fruit Smooch Tropic, Valhalla, Fruit Smooch Red, Goma 2 IPA.
Asturias Brewing Company hebben we Guadaña op de Tap. Winnaar van het beste IPA bier op een groot festival in Noord Spanje.
Een heerlijke porter op tap van Arriaca uit Guadalajara.
Scone uit Gijón met Blond Ale, Imperial Stout en Nasty de Pasty een Barrel Aged bier op tap gerijpt in vaten van Jiménez y Oloroso. En tenslotte Maris Hopping een IPA bier.
Jakobsland Brewers hebben we Now and Then een Pacific West Coast IPA.

Barrel Aged Bieren

Voor de liefhebbers van barrel aged bieren hebben we goed nieuws. We hebben 3 barrel aged bieren op het festival. Als eerste Nasty de Pastry op tap, zoals hierboven al gemeld. Ten tweede hebben van Scone een Imperial Stout Barreld Aged limited edition. Alleen op fles. Ten derde en als laatste een Barley Wine  Barrel Aged van Scone. Alle bieren zijn gerijpt in eiken vaten van Sherry Fabrikant Jiménez y Oloroso.
Kun je niet wachten? Deze bieren en alle andere producten zijn of komen binnenkort beschikbaar in onze Online Shop

Tipsy Beer

Het is leuk om te kunnen melden, dat Tipsy Beer uit België zelf aanwezig is op onze stand. Tipsy werd al in 1898 gebrouwen. Tot 1970. In 2020 hebben de kleinkinderen het biermerk nieuw leven ingeblazen. Met veel succes. Nu ook in Nederland te verkrijgen en te proeven op onze stand.
Tipsy Gold van de Tap en Tipsy uit de fles.

Hop On Hop Off Festival 2023 aanvullende informatie

Ben je nieuwsgierig wat het Hop On Hop Off Festival 2023 allemaal te bieden heeft buiten de producten welke wij presenteren?
Klik dan even op onderstaande button.

Espaba importeur van speciale bieren & Dranken

Espaba importeert producten van Micro-brouwerijen

Espaba helpt kleine ondernemers met producten van hoge kwalititeit in de markt te zetten. De nadruk ligt op kwaliteit. Producten welke bijzonder zijn. Voornamelijk wat drank betreft zijn het micro-brouwerijen wat drank betreft.

Scroll naar boven