Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mosa Bierfestival 2023

Ook dit jaar nemen we deel aan het Mosa Bierfestival editie 2023. Verleden jaar was het festival zowel op zaterdag als zondag. De editie van 2023 is dit jaar maar één dag. Ondanks dat het festival maar één dag is , wordt het er beslist niet minder gezellig door. 
Vanaf  13:00 uur ben je van harte welkom om één of meerdere drankjes te drinken.
Je hebt uitgebreid de tijd, want het festival duurt tot 23:00 uur. 

Het officiële logo van het Mosa Bierfestival in Venlo

Mosa Bierfestival pal aan de oever van de Maas

Het festival vindt plaats aan de Staaiweg, op het veld gelegen aan de oever van de Maas. Lekker verkoelend aan het water. Afgelopen jaar hadden we tropische temperaturen. Vanzelfsprekend rekenen en hopen we weer op mooi weer. Het evenement is ook zo gezellig omdat er live muziek gespeeld wordt. Daarnaast zijn er voldoende tafels met banken om rustig van je drankje te genieten onder een leuk gesprek met partner, vrienden of familie. Ook zullen er wat hapjes te bestellen zijn.

Mosa Bierfestival avond

Impressie van de sfeer van het Mosa Bierfestival editie 2022 van afgelopen jaar.

Cerveza Scone

Scone Maris Hopping met glas

Maris Hopping het IPA Biertje van Cerveza Scone 

Van Cerveza Scone hebben we meerdere biertjes bij ons. Op de tap en special brews in 33 cl flesjes.

Producten uit voornamelijk Noord-Spanje

Espaba is in 2021 gestart in de moeilijke Coronaperiode. Aanvankelijk richtten wij ons voornamelijk op een aantal cidermerken. Ons assortiment is flink gegroeid en uitgebreid met meerdere biermerken, wijn, cider en Mede.
In april 2023 zijn we gestart met de import van Mede.  Een vrij onbekend product in Nederland. In Asturië hebben we Zángana ontdekt welke we ook zullen schenken.

Zángana een nieuw concept mede uit Spanje

Zangana Logo bij

Zángana is een totaal nieuw concept van mede. Een eeuwenoude drank welke door Zángana in een “nieuw jasje” is gestoken. Door dubbele fermentatie ontstaat er een licht mede, vol met bubbels, heerlijk verfrisssend. Het alcoholpercentage is ook lager. Namelijk tussen 5 en 8,5 % Vol.

Mede Zangana

Overzicht van alle smaken mede van Zangana. Ecologica, Especiada, Origal, Primavera, Frutos Rojos en Asturiana.

Mede Zangana Original

Zángana Original. De standaard Mede .

Jakobsland Brewers

Jakobslandbrewers is een microbrouwerij uit Santiago de Compostela in Galicië, waar we de import van doen. Een brouwerij waar kwaliteit voorop staat. Jakobsland bezuinigt niet op hop. Bieren met 5 hopsoorten zijn geen uitzondering. Daarnaast maakt deze brouwerij vaak gebruik van experimentele nieuwe hopsoorten. Hopsoorten welke nog geen naam hebben maar slechts een code. Bestaande uit cijfers en letters.
Een rede temeer om één van de bijzondere en wij vinden ook bijzondere lekkere biertjes te komen proeven.

Jakobsland Let's Change Stuff

Jakobsland Let’s Change Stuff.  Een New England Hazy IPA van Jakobsland

Locatie Mosa Bierfestival 2023

Hierboven vind je het adres waar het Scleroderma Framed Beer Festival wordt gehouden.

Het adres wat je het beste kunt instellen voor de navigatie is: Helling 5,  5921 GT Venlo.
Dit is het adres van Sur Meuse. Precies tegenover Sur Meuse loopt de Staaiweg met het fietspad aan de oever van de Maas. Pal aan de oever van de Maas vindt het bierfestival plaats.

Datum: Zaterdag 30 september 2023
Van : 13:00 uur tot 23:00 uur.

Producten Espaba

Wil je een indruk krijgen, welke producten Espaba importeert en distribueert? Of misschien wil je gewoon voor thuis bepaalde dranken bestellen. Neem dan een kijkje in onze online shop. Hier vind je het actuele assortiment van de Craft bieren, Cider en Mede welke we in ons assortiment hebben.

Heb je nog vragen over het Mosa Bierfestival of over onze producten. Neem dan even contact met ons op:

Samenvatting
Evenement
Mosa Bierfestival 2023
Locatie
Staaiweg - Venlo, Helling 5,Venlo,Limburg-5921 GT
Vanaf
30/09/2023
Eindigend op
30/09/2023
Beschrijving
Op zaterdag 23 september 2023 nemen we deel aan het Scleroderma Framed Beer Festival 2023. Dit festival wordt gehouden bij de Asterhoeve, gelegen aan de Rietdijk nummer 6 in Breda. Deze horeca aangelegenheid ligt vlak naast de Asterplas. Dit Bierfestival is er niet alleen om een lekker biertje te komen proeven of een ander product. Nee, een gedeelte van de opbrengst gaat naar de Stichting Scleroderma, welke de opbrengst zal gebruiken om onderzoek te laten doen naar mensen welke aan de ziekte sclerodermie lijden. Rede temeer om een biertje, cider, wijn of mede te komen proeven. Je steunt er de mensen mee, welke aan deze ziekte leiden. We zien je graag op zaterdag tussen
Offer Price
Scroll naar boven