Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mosa Bierfestival Venlo 2022

Espaba neemt deel aan de derde editie van het Mosa Bierfestival Venlo 2022. Afgelopen week hebben we 7 nieuwe special brews van Caleya uit Spanje binnengekregen. Vanzelfsprekend hebben wij deze specials bij ons, zodat je direct kennis kunt maken met de top brews van Caleya. Niet alleen Spaanse Craft Bieren, maar ook een groot gedeelte van het assortiment van Sidra El Gaitero. Cider uit Asturië, Noord-Spanje, gemaakt voor 100% natuurlijk sap uit een ongerepte natuur. 
Het festival vindt plaats langs de rivier de Maas in Venlo Blerick.
Op zaterdag 3 september start de eerste dag om 14:00 uur. Tot 22:00 uur ben je van Harte Welkom. Zondag is de tweede dag. Ook dan gaat het festival om 14:00 uur van start en kun je kennis komen maken met veel brouwerijen, bieren en cider tot ’s avonds 21:00 uur.

Mosa Bierfestival Venlo Blerick

Caleya is er met 7 nieuwe special brews

De nieuwste Special brews van Caleya, kun je vanzelfsprekend komen proeven. Deze doen het heel goed in Nederland in Untappd. De nieuwste Caleay Fruit Smooch Red, doet het heel goed in Untapp. Een rating van 4,19 zegt genoeg.  De bieren van deze micro brouwerij uit Asturië Noord-Spanje, hebben we natuurlijk bij ons. Ook de andere nieuwe bier releases van Caleya doen het heel goed. Caleya Dystopia, Valhalla, Rocker, Utopia, Squeezer en Dreamer zijn alle vers gebrouwen en te proeven.  

leya nieuwe bieren augustus 2022

Espaba in Untappd

Espaba heeft een professional Untappd account. Alle onze bieren waarvoor we importeur zijn, vind je terug in ons Untappd account, met uitgebreide informatie en ratings.

Delnorte Camp-Era klein beetje Limburgs

Wat is er mooier dan een Spaans bier te kunnen proeven op het Mosa Bierfestival Venlo 2022, wat o.a. door een Limburger welke in Spanje woont en werkt, wordt gebrouwen? Delnorte heeft in 2021 het eerste biertje op de markt gezet in Spanje. Camp Era, een fruitig imperial North West Coast IPA met 8% Vol. Alcohol.
Een heerlijk IPA-biertje naar onze mening. Het bijzondere van dit bier uit Noord-Spanje is dat er toch een connectie met Limburg is. Het bier wordt namelijk gebrouwen door tweede Nederlanders, een Engelsman en een Duitser. Een van de twee Nederlanders is een Limburger. Camp – Era is een heerlijk fruitige Double IPA welke echt heel lekker is. Dit mag je echt niet missen!

Delnorte Camp Era IPA

Wil je meteen dit Spaans Craft Beer met Limburgs accent proeven?
Dat kan! 

Mosa Bierfestival ook Mosa Ciderfestival

Niet alleen kun je kennis komen maken met Spaanse Craftbieren welke we importeren. Zo zullen wij meerdere Ciders beschikbaar hebben om te proeven. Natuurcider, Champenoise Cider, Cider in blik Sangria van Cider. Vele soorten en smaken. Sidra El Gaitero is één van de grootste en oudste ciderfabrikanten van de wereld. Sinds 1890 brouwt El Gaitero natuur cider. Voordat Frankrijk de naam Champagne claimde, brouwde Sidra El Gaitero Sidra Sidra Champagne. Nu nog steeds. Echter de naam Champagne mag niet vermeld worden op de flessen. Tegenwoordig zegt men, cider gebrouwen met de champenoise methode. 
Naast cider van El Gaitero, hebben we cider bij van Riestra, Menéndez en Norniella.

Sidra El Gaitero Villaviciosa

Sidra El Gaitero - Villaviciosa

Wil je direct kennismaken met Sidra El Gaitero?
Bestel dan een gift- proefset met origineel Sidra El Gaitero ciderglas.

El Gaitero Pack

Locatie Mosa Bierfestival Venlo 2022

Het Mosa Bierfestival Venlo 2022 vindt plaats aan de weide aan de Maas. Helling 5, 5921 GT Venlo.

Zaterdag 3 september vanaf 14:00 uur tot 22:00 uur.

Zondag 4 september vanaf 14:00 uur tot 21:00 uur.

Meer en uitgebreide informatie vindt je op de website van de organisatie van Mosa Bierfestival 2022.

Organisatie Mosa Bierfestival Venlo 2022

De organisatie van het derde Mosa Bierfestival Venlo 2022 is een samenwerking met Beers and More 77.
Namens Espaba en de organisatie, hopen we je aanstaande zaterdag of zondag of beide dagen op het festival te mogen ontmoeten.

Mosa Bierfestival Terrein

Het actuele assortiment van de Craft bieren en Cider vindt je in onze online shop.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Samenvatting
Evenement
Mosa Bierfestival Venlo 2022
Locatie
Venlo, De Staaiweg,Venlo - Blerick,-5921 GT
Vanaf
03/09/2022
Eindigend op
04/09/2022
Beschrijving
Op zaterdag 3 september ben je van 14:00 uur tot 22:00 uur en zondag 4 september van 14:00 uur tot 21:00 uur van harte welkom om kennis te komen maken met onze Spaanse Craft Bieren uit Spanje. Cerveza Caleya, Ordum, Asturias Brewing Company, Delnorte, D'Equi en Scone. Ook zijn we er met een uitgebreid assortiment van Sidra El Gaitero en andere cider fabrikanten, zoals Sidra Riesta, Norniella en Menéndez.
Offer Price
EURO 15
Scroll naar boven