Zoek
Sluit dit zoekvak.

Witte Paard Meulemart 2022

Espaba is aanstaande zondag in Hotel  Het Witte Paard tijdens Meulemart 2022. Ben je een bierliefhebber, en houdt je heerlijke hoppige IPA bieren? Dan moet je zondag 26 juni zeker een bezoekje brengen aan Hotel Het Witte Paard aan de Oude Bredase Weg 15 in Etten-Leur.

Hotel het Witte Paard, verkoopt al geruime tijd een aantal Spaanse Craft bieren  waarvoor we importeur zijn. Echter a.s. zondag hebben we een heel groot assortiment bij.  Dus je hebt een hele grote keuze in bieren. We hebben zelfs ruim 30 verschillende bieren bij. Daarom is er zeker een biertje wat je beslist wilt proberen. 

Spaanse Craft Bieren Espaba

Special Brews van Caleya

We zijn importeur voor Cerveza Caleya. Caleya is een micro brouwerij uit Asturië Noord-Spanje. Nadat ze bekend werden met Goma 2, een van de beste verkochte en gewaardeerde IPA biertjes van Spanje, zijn ze zich meer gaan toeleggen op special brews. Zo brouwt Caleya maandelijks een aantal speciale bieren in 44 cl blik. Vaak IPA’s, maar ook Sour’s. Al deze specials halen we naar Nederland en worden verkocht via bierspeciaalzaken en exclusief bij Horecabedrijven welke zich specialiseren in heel speciale bieren. Zo is het Witte Paard in Etten-Leur één van de twee zaken in Etten-Leur, naast Café Roeloffs / Hof van Holland welke onze Spaanse craft bieren verkoopt.
Vanzelfsprekend hebben de nieuwste special brews bij, zoals bijvoorbeeld de “Hoppy Trip” van Caleya, een IPA welke net nieuw gebrouwen is.
Het evenement bij Hotel Het Witte Paard Meulemart 2022 is de unieke gelegenheid om kennis te maken met de Spaanse topbieren.

Hoppy Trip DDH Dipa

Espaba in Untappd

Wil je vantevoren al een kijkje nemen, wat voor bieren we in ons assortiment hebben en wat je kunt verwachten. Bezoek dan even ons professionele Untappd account. Zo heb je gelijk een overzicht van de bieren welke we meebrengen en kunt komen proeven. Bovendien heb je gelijk een indruk van de ratings van de bieren. Vooral de specials van Caleya liggen vaak boven de 4.  Daarnaast zijn de ratings vaak van Nederlandse bierliefhebbers, omdat Untappd lang niet zo populair is in Spanje zoals in Nederland.
Niet alleen hebben we bieren maar ook cider welke we importeren en terug kunt vinden in de Untappd App.

Cider

We zijn bij Het Witte Paard op Meulemart 2022 niet alleen aanwezig met Spaans Craft Bier. Ook zijn we aanwezig met een heel uitgebreid assortiment van Sidra El Gaitero. El Gaitero bestaat sinds 1890 en is één van de oudste en grootste ciderfabrikanten van de wereld.
Hotel Het Wittel Paard verkoopt standaard al onze Spanish Cider 100%  Appel, de Red Grape een mix van appel en rode tempranillo. Maar ook de in december gelanceerde nieuwste Rosé cider.
Een beknopt overzicht van de ciders van El Gaitero welke aanwezig zullen zijn: Etiqueta Negra, de droge variant, Ice Cider. Verder Springcider de verfrissende cider in blik, waarvan ook een alcoholarme cider leverbaar is.  Last but not least hebben we ook de Pomarina Brut Cider bij. Uitgeroepen tot de beste natuurlijke mousserende cider 2022 in Spanje. Nog vele andere ciders kun je  komen proeven. Teveel om op te noemen. Ook onze ciders zijn terug te vinden in de untappd app onder het cidermenu.

Als klap op de vuurpijl zullen we Sangria van Cider bereiden. Een heerlijke Sangria van cider welke in Nederland geheel onbekend is.

El Gaitero Pack

El Gaitero Pack Sin (alcoholarm), Red Grape, Spanish Cider met glas en viltjes

Pomarina beste natuurlijke mousserende cider 2022

Pomarina Brut Cider D.O.P.

Winnaar 2022 beste natuurlijke mousserende cider in Spanje.

Hotel Het Witte Paard & Meulemart 2022

Hotel Het Witte Paard is gevestigd aan de Oude Bredaseweg 15, 4872 AB in Etten-Leur.
Een Hotel in het Centrum van Etten-Leur , met een uitgebreid assortiment aan bier en wijn. Naast een uitstekend restaurant om te stijlvol te eten in huiselijke gezellige sfeer.
We zien je graag a.s. zondag. Je bent welkom vanaf 10:00 uur.

Spaanse Craft Cider & Spaans Craft Bier

Spaans Craft bier en ook Cider wordt steeds populairder in Nederland. Waarom?
Omdat in Spanje steeds meer micro brouwerijen uitstekende bieren brouwen, waarbij kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Om deze reden zijn de speciale bieren uit Spanje zeker niet de goedkoopste. Er wordt kleinschalig gebrouwen wat het product duurder maakt. Ook de hoge accijns en transportkosten dragen ertoe bij. Dit neemt nog steeds niet weg dat je waar voor je geld krijgt en zeker van zult genieten van deze topbieren.
Cider wint ook aan populariteit. Het is een cultuur welke in Nederland niet zo bekend is. Alhoewel ook in Nederland er steeds meer lokale ciderbrouwerijen ontstaan. Het feit dat cider glutenvrij is, is voor veel mensen ook een rede om cider te proeven en te drinken.
Alle cider welke we importeren is gemaakt van 100% natuurlijk sap.

Spaanse Craft Bieren Witte Schaap Meulemart 2022

In onze online shop vind je een overzicht van al onze producten. Veel producten zullen a.s. zondag aanwezig zijn maar niet alles.
Graag tot zondag bij het Witte Paard op Meulemart 2022

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Samenvatting
Evenement
Spaanse Craft bieren & Spaanse Cider proeven bij Hotel Het Witte Paard Meulemart 2022
Locatie
Etten-Leur, Oude Bredaseweg 15,Etten-Leur,-4872 AB
Vanaf
26/06/2022
Eindigend op
26/06/2022
Beschrijving
Zondag 26 juni zijn we in Hotel Het Witte Paard van 10:00 uur tot 17:00 uur en kun je kennis komen maken met onze Spaanse Craft Bieren uit Spanje. Cerveza Caleya, Ordum, Asturias Brewing Company, Delnorte, D'Equi en Scone. Ook zijn we er met een uitgebreid assortiment van Sidra El Gaitero en andere cider fabrikanten, zoals Sidra Riesta, Norniella en Menéndez.
Scroll naar boven